Αλλαγές Προϊόντων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε λόγω μεγέθους, χρώματος ή ακόμη και αντικατάστασή του με άλλο προϊόν, θα πρέπει εντός 30 ημερών από την παραλαβή του να καταχωρήσετε το αίτημά σας είτε αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά στο 2810 346456 από Δευτέρα και Τετάρτη  09:00 - 16:00, Tρίτη, Πέμπτη,  Παρασκευή 09:00 - 20:00 και Σάββατο 10:00-14:00. 

Στη συνέχεια το προϊόν θα πρέπει να αποσταλεί σε εμάς εντός τριών (3) ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του αιτήματος επιστροφής.

Τα προϊόντα κατά την επιστροφή τους θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, να μην έχουν υποστεί ουδεμία φθορά, να μην έχει γίνει χρήση του προϊόντος και να συνοδεύονται απαραίτητα από το παραστάτικο αγοράς που έχετε λάβει κατά την παραλαβή του.

Για αγορές εντός Ελλάδας, η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη.

Σε περίπτωση επόμενης αλλαγής επιβαρύνεστε με μεταφορικά, το ποσό των 3€ ανα αλλαγή, τα οποία χρεώνονται αυτόματα στην παραγγελία αντικατάστασης . Η αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιείται ΜΟΝΟ μέσω των συνεργαζόμενων με εμάς εταιρειών courrier (ΕΛΤΑ) με χρέωση παραλήπτη.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα για τη δεύτερη αλλαγή, να επιλέξει για την επιστροφή του δέματος κάποια άλλη εταιρεία courrier και να επωμισθεί τη χρέωση των μεταφορικών.

Δημιουργία πιστωτικού κουπονιού

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε και την δεδομένη στιγμή δεν θέλετε να πραγματοποιήσετε κάποια αγορά, σας παρέχουμε την δυνατότητα έκδοσης πιστωτικού κουπονιού το οποίο σας στέλνουμε με e-mail . Το πιστωτικό σας υπόλοιπο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε προσεχείς αγορές σας χωρίς κανέναν χρονικό περιορισμό ενώ χρησιμοποιείται συνδυαστικά και με οποιαδήποτε τρέχουσα προσφορά.

Ο κωδικός του κουπονιού είναι μοναδικός για κάθε πελάτη.

Επιστροφή χρημάτων / Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αλλαγή, αντικατάσταση του προϊόντος ή έκδοση πιστωτικού κουπονιού και σας ενδιαφέρει η επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να καταχωρήσετε αίτημα υπαναχώρησης είτε αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά στο 2810 346456 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 15:00, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί σε εμάς εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία εγκρίσεως του αιτήματος επιστροφής χρηματων.Κατά την επιστροφή του θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία σε άριστη κατάσταση ,να μην έχει υποστεί ουδεμία φθορά , να μην έχει γίνει χρήση του προϊόντος και να συνοδεύεται απαραίτητα από το παραστάτικο αγοράς που έχετε λάβει κατά την παραλαβή του.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επιστρέψετε το προϊόν με τα ΕΛΤΑ courrier και χρέωση παραλήπτη , θα αφαιρεθούν από το ποσό επιστροφής σας 3€ για επιστροφές εντός Ελλάδας, για την κάλυψη του κόστους μεταφοράς .

Για πληρωμές οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της αντικαταβολής, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω τραπεζικού εμβάσματος σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, εντος 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος σε εμάς.